12/5/14

Ο Αγώνας των διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζεται

Ο αγώνας των διοικητικών υπαλλήλων δεν είναι απλά ένας μεγάλος αγώνας που δίνουν εδώ  και καιρό οι εργαζόμενοι-ες του πανεπιστημίου διεκδικώντας εργασία και ζωή με αξιοπρέπεια. Ο αγώνας των διοικητικών είναι ένας αγώνας για την αξιοπρέπεια όλων μας και τη διασφάλιση του δικαιώματός για δημόσια παιδεία, σε μια συγκυρία που οι μνημονιακές  κυβερνήσεις ενοχοποιούν και επιτίθενται σε οτιδήποτε δημόσιο.

Είναι ένας αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε ακόμα περισσότερο οι ίδιοι-ες οι φοιτητές-τριες υπερασπιζόμενοι-ες τη δημόσια και δωρεάν παιδεία. Γιατί οι απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων ανοίγει τον δρόμο για ένα «σχέδιο Αθηνά 2», για τη συγχώνευση σχολών και τμημάτων, τον κατακερματισμό των πτυχίων, την επιβολή διδάκτρων.  Ακόμα περισσότερο  καλούμαστε να  εμπλουτίσουμε αυτόν τον αγώνα και με τις δικές μας διεκδικήσεις, όπως την εξασφάλιση σίτισης, στέγασης και συγγραμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Αυτός ο αγώνας λοιπόν θα πρέπει να γίνει υπόθεση ενός πλατιού πανεκπαιδευτικού  μετώπου και ολόκληρης της αγωνιζόμενης κοινωνίας για ανατροπή της κυβέρνησης για αξιοπρέπεια και δημοκρατία. 

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου