21/12/12

Χρυσή Αυγή: «Έπρεπε να χτυπήσουμε περισσότερο το Στρατούλη»


Ρεπόρτερ του BBC (μεταμφιεσμένος σε χρυσαυγίτη) παρακολούθησε και ηχογράφησε ένα μάζεμα μελών της Χρυσής Αυγής

Το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC αποτυπώνει την κυνική ομολογία χρυσαυγιτών ότι χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Στρατούλη.

Όπως αποδεικνύεται από το ηχητικό απόσπασμα, μέλη της Χρυσής Αυγής παραδέχονται ότι χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Στρατούλη.

Ακούστε εδώ το απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC (από το 41΄49) , όπου μιλάει (πιθανότατα) ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός:


Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα,

Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα) Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;


Η πρόταση στελεχών της ΝΔ να ενωθεί η βάση της παράταξης, νεοδημοκράτες και χρυσαυγίτες, προσλαμβάνει μια άλλη διάσταση...

Πηγή: RedNotebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου