27/5/11

Ξύλο σε γιατρούς στην Κρήτη για να μην πλησιάσουν τον Λοβέρδο

Ξύλο και δακρυγόνα χρησιμοποίησαν τα ΜΑΤ εναντίον των γιατρών και των εργαζομένων στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να πλησιάσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο που προέδρευε  ευρείας σύσκεψης για την αναδιάρθρωση των νοσοκομείων και των Κ.Υ όλης της χώρας .
Σε ανακοινωσή του ο Συνασπισμός μετά τα όσα συνέβησαν και στο υπουργείο υγείας το πρωί τονίζει ότι " Η πολιτική του Υπουργείου Υγείας εκτός από αδιέξοδη, γίνεται καθημερινά και πιο αυταρχική.

Το διάλογο που επικαλείται ο κ. Λοβέρδος για τα προβλήματα του ΕΣΥ, τον έχει αντικαταστήσει από το δικό του μονόλογο, ενώ για τους υγειονομικούς και τους πολίτες που διεκδικούν καλύτερες υπηρεσίες, στέλνει τα ΜΑΤ να τους «υποδεχθούν» όπως έγινε σήμερα στην Κρήτη αλλά και έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Ας γνωρίζει ο κ. Υπουργός ότι η βία, ο αυταρχισμός και η καταστολή, δυναμώνουν την αντίσταση του ελληνικού λαού, ο οποίος δε θα επιτρέψει μετά το ασφαλιστικό και τη διάλυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, που επιχειρείται από τον ίδιο και την μνημονιακή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου